USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стало відомо, коли у Луцьку прощатимуться із загиблими бійцями «Світязя»

25 Грудня 2014 14:27
Вчергове наше місто сколихнула трагічна звістка. П’ятьох загиблих бійців батальйону «Світязь» , які раніше були у списку зниклих безвісти, привезуть до Луцька.

Сергій Помінкевич, Олександр Сацюк, Максим Ляшук, Віктор Шолуха, Олександр Сивий — герої, які боронили територіальну цілісність нашої держави на сході. Усі вони загинули під Іловайськом.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, нещодавно родичам стало відомо, що тіла бійців знайшли похованими ще 1 вересня у Запоріжжі. Причини і обставини загибелі бійців досі невідомі.

Зараз рідні у Запоріжжі працюють з волонтерами, аби доставити тіла додому.

У цю суботу о 10:30 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбудеться відспівування загиблих. Об 11.00 на Театральному майдані - громадянська панахида.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Поховання відбудеться на малій батьківщині хлопців: Сергія Помінкевича - у с. Забороль Луцького району, Олександра Сацюка — у с. Куснище Любомльського району, Максима Ляшука — у с. Острожець Млинівського району Рівненської області, Віктора Шолухи — смт Локачі, Олександра Сивого — у с. Боратин Луцького району.

Світла та вічна пам'ять нашим Героям...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus