USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ростові бунтують призовники: вони проти їхати в Україну

13 Листопада 2014 13:31
У прикордонній з Україною Ростовській області РФ призовники відмовилися воювати на Донбасі за контрактом.

Про це заявила відповідальний секретар "Союзу солдатських матерів Росії" Валентина Мельникова, - пише "ТСН"

Вона розповіла про те, що один з підполковників зібрав вояк на полігоні під Ростовом і вимагав від них підписати контракти та їхати на Донбас для участі у бойових діях, однак хлопці відмовилися.

"Ось призовники там виступили проти підписання контракту, коли один підполковник, козел на прізвище Мединський, на полігоні під Ростовом сказав їм, що "ви зараз у мене все підпишете контракти, я у вас забираю військові квитки, забираю жетони, і ми відправляємо вас до Луганська" , А хлопці обурилися", - сказала Мельникова в інтерв'ю російському виданню "Новая газета".

Таких "повстанців" серед російських призовників нарахували 250. Родини п'яти з них одразу поскаржилися до "Союзу солдатських матерів" Росії, і хлопців не відправили на війну.

"Ми поскаржилися на те, що незаконно примушують укласти контракт. І отримали хорошу відповідь начальника Головного управління кадрів Міноборони, що командири військових частин ніякі контракти підписувати не мають права. Тому всі 250 осіб контракти не підписали", - резюмувала правозахисниця Мельникова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus