USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волонтери допомогли сім’ї загиблого волинського Героя

23 Травня 2015 13:30
Волинські волонтери допомогли сім’ї загиблого Героя Григорія Савчука, у якої згоріла кухня, - про це повідомляє Надія Дударь на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що родину загиблого бійця Григорія Савчука спіткала ще одна трагедія. Раптово згоріла літня кухня. На щастя, ніхто не постраждав, але родина тепер немає у чому приготувати їсти і де нагодувати четверо діток.

«Вчора відвідали вдову загиблого Героя Савчука Григорія - Олену, у якої вщент згоріла кухня. Щиро дякуємо усім небайдужим, хто долучився до збору допомоги для цієї сім'ї», - йдеться у дописі.

Зокрема, ГО «Територія 2.2» закупила мультиварку, мікрохвильову піч, сковорідку та передала кошти у сумі 500 гривень; церква християн - баптистів «Голгофа» передала 3 тисячі гривень; церква християн - баптистів «Джерело Благодаті» зібрала продукти; підприємець Руслан Хомич надав мішок цукру; церква «Царство Боже» надала посуд; «Автомайдан. Волинь» і колектив центральної бібліотеки для дорослих Луцьк зібрали необхідні речі.

Окрім цього, волонтери та сім’я Героя висловлюють подяку всім лучанам, які приносили речі в Обласний координаційний центр, і, зокрема, людині, яка передала родині гроші у сумі 600 гривень, а також лучанам, які перераховували кошти на картку - сума 2 тисячі 200 гривень, яку активісти з радістю передали Олені.

Завдяки «Автомайдану України» і, зокрема, Геннадію, ми доправили речі у село Залужне, Локачинського району, - повідомляють активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus