USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинян просять допомогти матеріалами для плетіння маскувальних сіток

19 Жовтня 2016 08:00
Волонтери просять провести «ревізію» у шафах та подивитись, чи немає зайвих речей, які стали б матеріалом для плетіння маскувальних сіток. Їх вкрай потребують наші військові, які зайняли позиції ледь не «під носом в сепаратистів».

Про це у Фейсбуці повідомляє волонтер Тетяна Должко.

«Шкода, що досі ніхто досі не відгукнувся в допомогу по підготовці для плетіння маскувальних сіток. Для розвідбату, який під носом у сепарів, дуже потрібні маскувальні сітки осінніх кольорів. Зараз маємо 4 сітки-основи розміром 8х14 метрів», - каже волонтер.

Нині для виготовлення маскувальної сітки потрібні тканинні обрізки (стрічки) шириною не менше 3 см та довжиною від 15 см осінніх кольорів – сірі, коричневі, чорні, зелені, оливкові, гірчичні. Є варіант фарбувати старі простирадла та постільну білизну. Волонтери просять передивитись власні шафи, можливо у когось є подібні речі, з яких можна нарізати стрічок для маскувальної сітки.

«Координатор по цій справі у нас – Oксана Добровольська. Номер телефону - 0502651974. Можете дзвонити мені – 0666133028. Наперед можете подумати над тим, хто б хотів та міг долучитись до самого процесу плетіння сіток. Будем вам дуже вдячні за підтримку та допомогу! Часу зволікати нема - бійці чекають від нас допомоги!», – повідомляє Тетяна Должко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus