USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Волинський боєць потребує допомоги

30 Березня 2015 08:34
28-річний боєць 128-ої гірсько-піхотної бригади Олександр Синюк потребує допомоги. Про це інформує в мережі Юлія Чорна.

Олександр отримав важкі поранення під час бойових дій в селі Нікішино в листопаді минулого року. Осколками міни йому перебило кістки та судини лівої гомілки, після чого наступила критична ішемія ноги нижче місця поранення. Зусиллями лікарів Сашкові врятували життя та ногу від ампутації, але у важкому стані, з ускладненнями, він провів 3 місяці в лікарні.

Наразі боєць терміново потребує реабілітації задля відновлення функцій лівої ноги. Зголосилася допомогти клініка в Кракові. Однак лікування коштує понад 20 тисяч євро, яких родина з волинського села не має.


Навіть невеликий внесок кожного небайдужого наближує мрію Сашка знов почати повноцінне життя. Допоможімо нашому захисникові!!

Рахунок ПриватБанку: 6762 4683 1040 0266 Синюк Галина Миколаївна (мати Олександра).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus