USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські благодійники допомогли родині хворого бійця

20 Січня 2015 09:14
Військовослужбовець Віталій Гарбар з Ковеля разом з дружиною Наталією виховують чотирьох дітей від одного місяця до 10 років. Чоловік отримав важке поранення на сході.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Віталію потрібна допомога. У день Хрещення Господнього представники Благодійного фонду «Волинь-2014» відвідали родину військовослужбовця.

5 серпня 2014 року Віталія призвали на службу в одну з частин Львівської області, а вже наприкінці жовтня відправили у зону проведення антитерористичної операції. На початку грудня в бійця різко піднялась температура. Як виявилось пізніше, Віталій «заробив» цукровий діабет. Він почав швидко втрачати вагу тіла. При зрості 180 сантиметрів, важив 38 кілограмів.

Нині чоловік перебуває на лікуванні у Львові у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Вже «набрав» 20 кілограмів. На Водохреще його відпустили на три дні додому. Сьогодні, 20 січня, ввечері Віталій повинен повернутися у військову частину, а опісля - в госпіталь.

Приїзду благодійників родина Гарбарів зраділа, адже окрім них та волонтерів, їм практично ніхто не допомагає. Місцева влада виділила дрова для опалення приміщення та пообіцяла земельну ділянку.

Благодійний фонд «Волинь-2014» надав Гарбарам матеріальну допомогу та привіз крупи, олію, макарони, чай, фрукти, солодощі, печиво, ковбасні вироби, дитяче харчування, памперси та дитячий одяг. До цієї благодійної акції долучились ТМ «Дмитрук», ДП «Універсал-Луцьк», а також Віктор Михальчук, Геннадій Боровський та родини Свирида та Бірав-Стащук.



Окрім цього, благодійники передали для потреб 72 окремої механізованої бригади трубу для спостереження та біноклі підвищеної кратності.



Допомогти пораненому бійцю може кожен небайдужий.

Будь-яка допомога для сім'ї наразі буде доречна. Якщо у когось є зайві одяг чи взуття— поділіться ним. Кошти теж щораз потрібні, бо, як сказали лікарі, лікування буде довготривалим — до трьох місяців.

Реквізити: Телефон Наталії Гарбар — 097-6299798, картка ПриватБанку — 5168755409357346.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 20 Січня 2015 09:59
м.Ковель Річка Турія в катастрофічному стані. Де влада? Хто дивиться за станом скидів? Притока скидає в річки весь непотріб. Не використовуються ніякі септики. Сморід страшенний. Що робити людям котрі живуть нижче до скидів? Хто має дивитись за цим?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus