USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньторф» гріє своїх земляків на Сході

9 Жовтня 2014 14:36
На базі державного підприємства «Волиньторф» організували виробництво обігрівальних пристроїв, які через волонтерів передають волинським бійцям на Схід України.

Про це стало відомо під час візиту на підприємство під час Дня депутата Волинської облради сьогодні, 9 жовтня.

Зокрема, у рамках візиту на торфозавод «Сойне торф» директор державного підприємства Іван Киричик зазначив, що потужності заводу дозволяють не лише обробляти корисні копалини, перетворюючи їх на цінне альтернативне паливо, але й виконувати супутні роботи з ремонту обладнання, устаткування тощо.

Проте враховуючи той факт, що в Україні триває справжня війна, працівники установи намагаються своїми силами допомогти армії, яка боронить територіальну цілісність країни на Сході. Так, зі слів Івана Киричика, на прохання волонтерів, на території торфозаводу організували виробництво так званих «буржуйок» для обігріву.

Як зазначив директор державного підприємства, декілька перших пристроїв вже відправили волинським бійцям на передову. На черзі – ще одна партія. Зі слів посадовця, устаткування для обігріву виробляють власними силами, залучаючи вільні ресурси абсолютно безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus