USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З полону визволили волинського офіцера

29 Квітня 2015 14:37
Двох українських військових звільнили з полону бойовиків після 8 місяців ув’язнення. Серед них – волинянин, офіцер 51 бригади Євген Олійник. Про це писав на своїй сторінці у Фейсбуці радник заступника міністра оборони Василь Будик.

З його слів, титанічними зусиллями з полону вдалось визволити Ігоря Ковальчука з 93-ї бригади та офіцера з Волині Євгена Олійника з 51-ї бригади.

«Хлопці провели у полоні більше 8 місяців. Спасибі всім, хто доклав титанічних зусиль, щоб їх звільнити», - повідомив Будик.

Тривалий час велися перемовини про обмін чотирьох хлопців, які перебували полоні у Сніжному. Двох вдалося визволии півтора місяця тому, серед них волинянин Віталій Михалевич.

Сьогодні під час обміну 2х2 вдалося забрати ще двох бійців, - розповів радник заступника міністра.

Операцію проводив Василь Ковальчук, полтавський правозахисник, який безпосередньо в’їжджав туди і вивіз наших хлопців.



Василь Ковальчук и отдел взаимодействия по освобождению военопленных при Мин-обороны, при содействии СБУ Украины провели...

Posted by Василий Будик on 29 Апрель 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus