USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

З полону звільнили мужнього бійця АТО, який вважався страченим

16 Лютого 2015 22:22
З полону терористів звільнений український військовий Лазарьонок Юрій Олексійович, який багато місяців був у полоні терористів. Сьогодні він їде до дружини, - повідомив у Фейсбуці радник заступника міністра оборони України Василь Будик.

Вважалось, що цього бійця 42 батальйону територіальної оборони Кіровоградської області бойовики стратили.

Звільнений з полону боєць відомий із відео терористів, яке ті оприлюднили в серпні минулого року, коли взяли українського військового в полон під Брянкою. Відео назвали як «Полонений бандерівець із Дніпродзержинська».

На ньому побитий терористами Юрій Лазарьонок прямо каже, що прибув на Донбас воювати за Україну. Прощаючись перед камерою з дружиною та дітьми, він сказав, що воює за український Донбас.

Сьогодні цього героя звільнили з полону терористів. Зі слів Василя Будика, звільнили його без всякого обміну чи умов із поваги до позиції українського воїна, який поводив себе гідно.

Слава Героям!

Відео 18+



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus