USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З полону звільнили ще одного волинянина

19 Вересня 2014 12:35
З полону визволили ще одного волинянина. Роман Бондзюх, відважний боєць 51-ї бригади, після кількох місяців пекла і неймовірних пригод нарешті у безпеці. Про це інфомує Нововолинськ діловий.

Йому допоміг правозахисник-миротворець Микола Біллер-Шкарпетин із організації "Каскад".

"Знаю, що є людина, яка чекає дуже цієї новини. Спеціально для вас: епопея з полоненим 51-ої, який майже 2 місяці перебував у полоні, закінчена! Роман Бондзюх — на волі!!! Точніше, на території, підконтрольній Україні. А за волю, як завжди, прийдеться поборотись. Але це вже таке. Ху, аж камінь з плечей. Це був один із найважчих випадків обміну та історії полону. За цього бійця я радію дуже, дуже. Високою ціною це далося. Сподіваюсь, колись зустрінемось", - написав він в мережі.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що з полону повернулися бійці 51 бригади.

Окрім того, вчора, 18 вересня з полону терористів звільнили трох українських офіцерів-розвідників: Доноса В.М., Іовіца Д.А. та Мандажи Е.П. Про це інформує Центр звільнення полонених.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus