USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З Волині на передову вирушило смачне «підкріплення»

29 Травня 2015 12:26
Хороших справ багато не буває. Це вкотре доводять волонтери, які щодня дбають за Героїв України, тих, хто забезпечує кожному з нас мирне небо над головою.

Так, щиросердечні волиняни зібралися усім селом і, за посередництвом Ковельського центру допомоги 51 ОМБР, відправили на передову чималу партію сільськогосподарської продукції.

«Щиро вдячні жителям села Козлиничі за надану сільськогосподарську продукцію, Ковельському центру допомоги 51 ОМБР. Волиняни зібрали і передали 40 банок сала, 25 банок смальцю, понад 30 банок помідорів, 23 банки огірків, а також зібрали понад 60 банок різної консервації, варення і тушонок.

Значну частина продуктів вже відправили нашим волинським солдатам в зону АТО. А саме - в Слов'янськ, Артемівськ, Сіверське, Старобільськ, Лисичанськ, Водяне, Попасне, Піски, Розівка, Новоукраїнка, Курахове, Червоноармійськ. Хлопці безмежно вдячні за допомогу та підтримку!!!», - йдеться у повідомленні волонтерів у мережі Фейсбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus