USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За минулу добу на сході загинули три захисники

11 Грудня 2016 14:46
Терористи накривають масованим вогнем позиції українських бійців. Минулої доби у зоні АТО у Луганській області двоє військових були поранені. Про це повідомив заступник голови Луганської обласної військово-цивільної держадміністрації Юрій Клименко, - інформує ТСН.

"У результаті масованого обстрілу позицій наших захисників поблизу смт Новотошківське двоє військовослужбовців зазнали поранень", - повідомив він.

За словами Клименка, поранені бійці були госпіталізовані. Також він розповів, що у напрямку міста Попасна, селища Новотошківське, сіл Троїцьке, Новозванівка та Новоолександрівка бойовики 16 разів застосовували 120-мм і 82-мм міномети, БМП, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а по укріпленнях сил АТО поблизу селища Станиця Луганська відкривався вогонь з підствольних гранатометів.

"У напрямку сіл Кримське та Лобачеве Новоайдарського району бойовики п'ять разів вели обстріл з 120-мм і 82-мм мінометів, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї", - додав Клименко, наголосивши, що загалом протягом минулої доби ворог 23 рази порушував "режим тиші".

Водночас речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що в районі Красногорівки Донецької області внаслідок ворожого мінометного обстрілу троє українських військовослужбовців загинули. Окрім цього, за його даними, один боєць був поранений у районі Красногорівки, ще один - унаслідок бойових дій біля Верхньоторецького на Донеччині. Нагадаємо, раніше бойовики обстріляли Широкине з танка. Терористи продовжують обстріли на всіх трьох напрямках у зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus