USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Життя «кіборгів»: фото з передової

21 Жовтня 2014 08:15
У Мережу виклали нові фото життя та побуту "кіборгів" з передової, які, починаючи з травня, героїчно боронять Донецький аеропорт від масованих атак бойовиків.
На світлинах можна побачити не тільки як "кіборги" утримують свої позиції, але й їхній побут на передовій - буржуйка в кімнаті, книги, які читають бійці і навіть покинутих місцевим населенням домашніх тварин, яких підгодовують українські військові, - інформує ТСН.

Фото на своїй сторінці у Facebook опублікував користувач Sergei Loiko. Раніше повідомлялося, що українцям покажуть фільм про подвиги легендарних "кіборгів".

Нагадаємо, у вихідні кевларові каски, теплі речі, каремати, спальні мішки, окуляри та балаклави, придбані за кошти, що могли бути витрачені на передвиборчу рекламу кандидата у народні депутати Ірини Констанкевич, передали тим, кого називають «кіборгами» - бійцям Добровольчого Українського Корпусу, які обороняють донецький аеропорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus