USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

25 тисяч доларів не пройшли«Ягодин»

19 Березня 2014 10:31
Громадянин України незаконним шляхом намагався перемістити через митний пост «Ягодин» 25 тисяч доларів США.

Працівники Ягодинської митниці Міндоходів припинили спробу незаконного переміщення іноземної валюти в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин», - повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

Як стало відомо, громадянин України, прямуючи з України в Республіку Польща, обрав спрощену форму митного контролю – форму декларування «зелений коридор».

Однак, під час проведення митного контролю працівниками Ягодинської митниці Міндоходів було встановлено, що громадянин України намагався шляхом недекларування перемістити через митний кордон України валюту в сумі 25 тисяч доларів США ( станом на 13.03.2014 року – 232 057, 50 гривень по курсу Національного Банку України).

Як повідомляють фахівці митниці, гроші знаходились в портфелі громадянина, наявність яких було встановлено при перерахунку задекларованої валюти.

Таким чином, своїми діями громадянин України порушив передбачений постановою порядок переміщення валюти та не задекларував за встановленою формою точної кількості переміщуваних грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій76 Показати IP 19 Березня 2014 10:43
Таким чином,своїми діями громадянин України"попав" на 25 штук зелених...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus