USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

А ти «здав» свого сусіда-забруднювача?

30 Листопада 2009 16:59
У райцентрі Локачі до інспекторів Державної екологічної інспекції прийшов чоловік і повідомив: на сусідньому ВАТ «Локачинський хлібозавод» викидають у повітря забруднюючі речовини. Притім, пекарі нібито не мають дозволів на викиди.
Працівники обласної держекоінспекції негайно виїхали на завод. Перевірили факти за скаргою локачівця. Попросили представити документацію. І згодом з’ясували, що на підприємстві насправді димлять труби. Встановлено, що тут працює млин і пекарня, які передані в оренду фермерському господарству «ЄДК». Саме звідти йшли викиди.
Інспектори встановили, що фермери не мають права й дозволів на забруднення повітря із стаціонарних джерел. Тому керівник підприємства притягнутий до адміністративної відповідальності. Заодно, виданий припис на усунення порушень.
«Якщо порушники не виправлять ситуацію, то буде розглянуто питання про тимчасову заборону діяльності фермерського господарства «ЄДК», - зазначив провідний спеціаліст оперативного екологічного міжрайонного контролю Держекоінспекції Антон Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вого КРОК Показати IP 30 Листопада 2009 17:09
Ну от чого зразу "здав".Павлік Морозов той "здав" а чоловік повідомив задля захисту не тільки себе.В Європі це взагалі нормальна практика)))
seal Показати IP 30 Листопада 2009 19:09
Цілком і повністю підтримую вого КРОК. Якби більше було таких свідомих і пильних громадян, то і порядку було би більше. А так більшість живе по принципу - моя хата з краю....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus