USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Арештували водія-вбивцю, який покинув умирати жінку

25 Листопада 2009 12:32
Слідчі луцького міського управління ДАІ затримали чоловіка, якого підозрюють у скоєнні наїзду на пішохода. Два дні тому, керуючи своїм авто, він збив пенсіонерку на пішохідному переході і втік. Жінка померла по дорозі до лікарні.
Злочинця вирахували завдяки доказам на місці аварії - уламків пластмаси з бампера машини, скла з автомобіля та залишків фарби. Після опитування свідків було встановлено, що пенсіонерку збило сіре авто, ймовірно іномарка. Згодом слідчі з’ясували: уламки переднього бамперу, скорше за все, належать автомобілю марки «Форд Фієста».
«Інспекторами групи розшуку відділу ДАІ було проведено ряд пошукових заходів на встановлення місцезнаходження автомобіля, перевірено всі автомобілі даної марки, які зареєстровані в Луцьку. Виявилося, що автомобіль і водій-убивця були неподалік від місця аварії», - каже інспектор обласного управління ДАІ, капітан міліції Валентина Вітер.
Перевіряючи кожне авто за адресою реєстрації, інспекторам здалося підозрілим, що одного із власників іномарки постійно немає вдома. Відтак, неможливо оглянути його легковик. Коли працівники ДАІ таки застали чоловіка, той із поргу зізнався у злочині. Його іномарка стояла поряд із будинком, на приватному майданчику.
Водій повністю визнав провину. Йому загрожує до 7 років ув’язнення.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 25 Листопада 2009 12:41
Назвать человека убийцей может только суд. Никого не оправдываю но, ВН поосторожней с выражениями.
Саша Болт Показати IP 25 Листопада 2009 16:17
до VSC: тут і так все очевидно - ЗБИВ людину на ПЕРЕХОДІ, і ВТІК... "Водій повністю визнав провину" Можливо ще й п'яний був... да і 7 років за таке мало... а зара виявиться що в нього непонолітні діти, він щиро кається, судді пару тис баксів дасть, і дадуть йому два роки умовно, і буде далі їздити по вулицях вбивця на форді... І VSC, якби (не дай боже звичайно! тфу-тфу-тфу) на місці тої жінки була твоя родичка, чи знайома, ти б так точно не казав...
Ирка Показати IP 26 Листопада 2009 10:50
ААХХХренеть!!! За убийство человека всего 7 лет?! 15-20 как минмум и без права на амнистию от долбаного президента!!! Да что ж такое, господа?!!! Жизнь человека ничего не стоит? Не дай бог такое горе кому-то...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus