USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Асоціацію платників податків хочуть втягнути в політику

2 Грудня 2010 14:50
Організацію платників податків намагаються втягнути у політику – насамперед це стосується обласних осередків об’єднання.

Про це в ході конференції Територіального відділення «Асоціації платників податків України» у Волинській області 2 грудня заявив її місцевий керівник Василь Дутко.

За його словами, асоціацію «дуже вперто намагаються втягнути у політичні розборки» насамперед у територіальних відділеннях, тобто в областях, де вона діє. Однак про те, чи стоїть така загроза перед волинським відділенням асоціації не зізнався, зазначивши, що політикою їхня організація не займається і займатись не хоче.

«Так сталось, що у керівництві асоціації є майже десять депутатів Верховної Ради. І через різні політичні обставини вони намагаються використовувати асоціацію як власний інструмент впливу», – висловився він.

Натомість присутній на конференції заступник голови Державної податкової адміністрації у Волинській області, регіонал Андрій Тимейчук звернувся до делегатів, аби ті сприймали його не як посадову особу ДПА, а депутата обласної ради та члена бюджетної комісії.

Довідково:
Членами Територіального відділення «Асоціації платників податків України» у Волинській області є 300 юридичних та фізичних осіб. Організація має дев’ять осередків у містах та районах області.


АППУ є добровільною організацією, основною метою діяльності якої є сприяння захисту законних прав та інтересів платників податків, підвищення рівня їх знань з метою забезпечення добровільної i своєчасної сплати податків.

Завдання, які ставить перед собою Асоціація, – це забезпечення необхідних правових та соціальних умов для більш широкого залучення громадян до підприємницької діяльності, створення нових робочих місць для різних категорій населення, а також репрезентація інтересів платників податків в органах державної влади, управління та місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus