USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку хочуть покращити Центр обслуговування платників податків

26 Травня 2021 17:10
В обласному центрі Волині затвердили програму щодо покращення Центру обслуговування платників податків. Для її реалізації потрібно 500 тисяч гривень.

Про це йшлося під час 12-сесії Луцької міської ради 26 травня.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення Про затвердження Програми покращення функціонування Центру обслуговування платників Луцької державної податкової інспекції Головного управління державної податкової служби у Волинській області на 2021 – 2022 роки.

Метою програми є поліпшення якості надання послуг платникам податків у видачі довідок та дозвільних документів, прийманні звітності, вхідної кореспонденції та їх обслуговування, створення сприятливих умов для одержувачів послуг при здійсненні повноважень відповідальними посадовими особами ДПІ.

Основними шляхами виконання програми є:

- створення умов для партнерських взаємовідносин податкової служби та платників податків;

- забезпечення платників податків якісними та своєчасними податковими послугами (введення критеріїв якості надання послуг ЦОП);

- забезпечення повної обізнаності щодо можливих змін у податковому законодавстві (шляхом надання консультацій, роз’яснень);

- забезпечення значного зниження витрат платників податків, пов’язаних із виконанням податкових зобов’язань;

- поліпшення механізму дотримання вимог податкового законодавства за рахунок забезпечення умов для підвищення рівня добровільного виконання платниками податків своїх зобов’язань (збільшення кількості платників податків).

Депутати підтримали проєкт рішення, затвердивши програму.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волиняни Показати IP 26 Травня 2021 21:41
Ви подивіться, які то господарі ! Неряхи, нехлюї і безгосподарники ! По тротуару не пройти, бо на голову штукатурка кусками відпадає, а бетонна плитка із цоколя уже відвалилася ! Світлові приямки заросли корчами - там вже вовки завелися ! На даху наставили кривих антен, а вікна не милися роками ! Яка хата - такий тин, який тато - такий син. Отак і Україну будують !
Spectator Показати IP 26 Травня 2021 22:06
Жодної конкретної дії. Ще можна зрозуміти щоб виділили кошти на закупівлю там технічних засобів, меблів, облаштування робочих місць. А то " створення умов для партнерських взаємовідносин податкової служби та платників податків" -це що? З хібом-сіллю і орекстром на вході стоятимуть? Такі формулювання виглядають як просте витрачання коштів на невість що
Мурсель Показати IP 27 Травня 2021 02:13
Хамлять тобі відкрито, кричать і вичитують як школяра, а міська рада їх ще за твої гроші стимулювати буде..Хз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus