USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Автогосподарству облради виділять майже півмільйона гривень

5 Травня 2010 15:03
Із обласного бюджету на поповнення статутного фонду КП «Автогосподарство Волинської обласної ради» нинішнього року виділено 400 тисяч гривень.

Про це стало відомо на засіданні бюджетної комісії Волинської облради.

Директор автопідприємства Микола Мороз розповів, що вже знає, куди витратити ці гроші.

«Наше підприємство дуже бідне. Потрібно платити чимось зарплату працівникам, купувати пальне для автомобілів. Наші розпорядчі документи дозволяють використовувати гроші зі статутного фонду на оплату праці. Ми хоча і підприємство, але заробляємо дуже мало. Надаємо послуги облраді, облдержадміністрації, управлінням. Але наші послуги оплачуються не в повній мірі, вже є борги.

Цих 400 тисяч гривень, я гадаю, нам вистачить на рік. Нових автомобілів купувати не будемо», - запевнив Мороз.

Всього на оновлення засобів комунальних установ і підприємств, що фінансуються з обласного бюджету передбачено виділити 850 тисяч гривень. Із них 200 тисяч - на поповнення статутного фонду комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради», 150 тисяч - для Волинського бюро технічної інвентаризації, 100 тисяч на введення в експлуатацію КП «Дирекція з будівництва та введення в експлуатацію аеропорту Луцьк».

Окрім того, 100 тисяч гривень буде виділено на невідкладний ремонт будівлі облради. Хоча реально потрібно півмільйона.

Як зазначив начальник комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради» Віктор Талашко, особливої уваги потребує частина будівлі зі скляним вітражем. Під час дощів і танення снігу це крило часто затоплюється. Талашко звернув увагу і на питання охорони облради. Мовляв, потрібно виділити окремо на це гроші.

Утім, голова облради Анатолій Грицюк зазначив, що потрібно змінити охоронну фірму.

«Треба переоформити договір з іншою охоронною фірмою, яка бере за свої послуги дешевше. Державна служба охорони має дозвіл на носіння зброї і бере надто високу плату за охорону. Зверніться до Василя Токарського чи іншого підприємства, послуги по охороні обійдуться дешевше. Зрештою, що ж тут красти? Вас чи мене? Я, наприклад, ночую вдома», - повідомив Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 5 Травня 2010 15:06
такі морди повідкормлювали та ше грошей не вистачає...на ланоси пора пересідати...
ан Показати IP 5 Травня 2010 17:58
краще б він у тюрмі ночував

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus