USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

АВТОГРАД нагороджує своїх працівників

18 Листопада 2010 10:58
Група компаній «Вік-Експо», «Славекс-Авто» та «Луцьк-Експо» висловлює подяку працівникам компаній, які гідно прийняли нові умови та зміни, що відбуваються в компаніях.
«На сьогодні автомобільний ринок переживає не найкращі часи, – розповідає генеральний директор групи компаній Віктор Пасічник. – І сьогодні дуже важливо бути впевненим в тому, що працівники, розуміючи ситуацію, дійсно працюють як одна команда – злагоджено, чесно, відповідально, націлюючись на високу якість та результати. Адже саме такі спеціалісти щодня формують наш позитивний імідж та забезпечують найвищу якість обслуговування на автомобільному ринку Рівненщини та Волині».
Група компаній «Вік-Експо», «Славекс-Авто» та «Луцьк-Експо» висловлює особливу подяку таким працівникам.
Зокрема комерційному директору МПП «Вік-Експо» Вікторії Коржиньовській, фінансовому директору МПП «Вік-Експо» Олені Єфімук, головному бухгалтеру МПП «Вік-Експо» Олександру Поліщуку, майстру СТО «Вік-Експо» Олександру Ламашу, менеджеру з продажу запчастин МПП «Вік-Експо» Олександру Верещагіну, майстру сервісу ТзОВ «Славекс-Авто» Олегу Шлеюку, менеджеру з продажу запчастин ТзОВ «Славекс-Авто» Олексію Олексину, директору автосалонів «Луцьк-Експо» Ігорю Мазурцю, керівнику сервісу ТзОВ «Луцьк-Експо» Антону Долніковському.
Як подяку група компаній вручає кожному працівнику сертифікат на професійне навчання на суму 3000 гривень для подальшого підвищення кваліфікації та професійного росту.
Таких спеціалістів керівництво й надалі обіцяє підтримувати, допомагати у професійному розвитку та стимулювати за високі результати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus