USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Азаров подякував волинським лісівникам

17 Вересня 2010 17:24
З нагоди дня працівника лісового господарства 17 вересня в Луцьку відбулись урочистості, на яких привітали волинських лісівників.

Винуватців свята вітали голова ОДА Борис Клімчук, голова облради Анатолій Грицюк, а також привітав колег і начальник Головного управління лісового та мисливського господарства у Волинській області Богдан Колісник.

Представники обласної влади вручили лісівникам подяки і цінні подарунки. До слова, троє працівників цієї галузі з нашої області отримали подяки від прем’єр-міністра України Миколи Азарова, а ще 18 – від Держкомлісу.

«Я щиро дякую вам за вашу роботу. Немає кращої професії, ніж ваша, і я вам це кажу із усією щирістю. Для того, щоб дерево виросло великим, необхідно часом до 60-120 років, отож, можна уявити, скільки поколінь лісівників потрібно, щоб виростити це дерево», – сказав у вітальному слові Клімчук.

«В Україні є багато професійних свят, але ваше – надзвичайне. Бо ще з початку людської цивілізації ліс був і захистом, і джерелом харчування. І зараз це – одна з основних галузей економіки», – зауважив Грицюк.

А головний лісник області зазначив, що впродовж літньої спеки Волинь оминули лісові пожежі: «11 пожеж, які виникли на площі в 3 гектари були загашені. Отож, волинський ліс – у безпеці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus