USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Байкери влаштували в Ковелі базар. ФОТО

4 Травня 2010 12:47
У Ковелі відбувся перший в Україні «Мотоярмарок-2010», який організував міжнародний мотоклуб «WINDS».

Ярмарок привернув увагу мотолюбителів не тільки України, а й байкерів Польщі та Білорусі, - пише «СіД» .

Під час проведення мотоярмарку можна було побачити та придбати від мопедів до вишуканих блискучих хромом красенів мотоциклів, різноманітні запчастини до нової і раритетної мототехніки.

Крім того, продавалася мотоекіпіровка, різноманітні аксесуари. Захід мотоклуб проводив для поширення моторуху в Україні і правильного світогляду про байкерів серед людей.

На стадіон «Локомотив», де проходив ярмарок щохвилини все більше і більше з’їжджалось мотолюбителів, сходились прості люди, яким було цікаво подивитися на мототехніку. Учасники ділились своїм досвідом щодо ремонту та експлуатації техніки.

Марек Бжежинський, який приїхав з Варшави розповів, що в Польщі мотобазари існують давно. Тому йому цікаво подивитись, а також можливо і щось придбати нового саме на Волині.

Віктор Вітюгов приїхав з міста Бреста. Дуже вдячний мотоклубу «WINDS» за організацію мотоярмарку. Каже, що в Білорусі подібних заходів немає і саме на мотоярмарці зміг придбати моторне масло та фільтр до свого мотоцикла.

Закінчився мотоярмарок святковим шоу концертом. Справжнім фурором був виступ групи «Тиха Думка». Під час концерту були розіграні серед учасників різноманітні призи. Головним подарунком був мотролер, який виграв ковельчанин Сергій Віневич.

Після завершення ярмарки мотоклуб вирішив зробити благодійний внесок для відбудови даного стадіону.

«За бажанням багатьох учасників заходу, ярмарок мотоциклів буде мати продовження на наступний рік»,- обіцяє голова мотоклуба «WINDS» Святослав Пословський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus