USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Байцим хоче купити трошки Луцького аеропорту

22 Жовтня 2009 09:36
Наприкінці наступного місяця відбудеться аукціон з продажу акцій ВАТ «Луцьке авіапідприємство». Заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим стверджує. що має бажання придбати частину акцій підприємства. Про це 21 жовтня інформує репортер «Волинських новин».

«Якщо у мене буде можливість самому купити декілька акцій Луцького аеропорту, я обов’язково нею скористаюся», - сказав пан Байцим.
«До речі, всім раджу це зробити. Бо через пару років ці акції будуть коштувати у сто разів дорожче», - переконаний заступник волинського губернатора.
«До нас уже звертались польські авіалінії з пропозицією завести пару рейсів саме на Луцьк, після закриття Львівського летовища на реконструкцію», - додав він.
Довідково:
Аукціон відбудеться 24 листопада 2009 року. Стартова ціна контрольного пакету акцій –  2 мільйони 840 тисяч гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2009 11:07
А от це вже називається, м"яко кажучи, конфлікт інтересів і попахує корупцією. Якщо раптом у Байцима з"явиться така можливість, то стане зрозуміло чиї діти і кому будуть дякувати і чому цей товариш так р"яно виступав.
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2009 13:19
хай купує, аби гроші мав... задекларовані...чим більше буде таких - тим дорожче буде проданий пакет з аукціону та більше прийде грошей до бюджету за акції та швидше щось там почнуть робити, заплатять працівникам борги, які вже роками не платили...
дідо Показати IP 22 Жовтня 2009 13:25
якшо такий горе-інвестор керує областб, то його гнати тре з влади....цей аєродром немає перспективи, бо є дуже близько до міста...і як ділянки під забудову також, бо знезареження від нафтопродуктів буде коштувати більше ніж сама земля....ЦЕ ВСЕ НАГАДУЄ ІСТОРІЮ ІЛЬФА І ПЕТРОВА ПРО НЬЮ ФАСЮКИ...ПіСі...напевно Байцим буде вкладати хабарь ,який отримав від фірми Енергія за сприянню пільговому оподаткуванню...
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2009 16:02
а що з військовим аеродромом? вже натішились? чи буде два?
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2009 16:04
так він дійсно чудак цей байцим, ніхто років дванадцять за цей аеропорт не згадував, після того як його розграбили "дідугани" ))) а він вже третій рік з ним носиться:з обларади в місто, з міста в облраду, тепер от придумав аукціон, ніби більше намає чим зайнятися в адміністрації
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2009 15:10
все правильно робиться, бо без аеропорта прикордонна Волинь не буде приваблива для цивілізованого бізнесу
kaktu$ Показати IP 23 Жовтня 2009 23:48
То в нас Байцим любитель ексклюзивного виду транспорту - то йому коні з конюшнями подавай, то частину аеропорту хоче прихватизувати... А там диви і літачок придбає! Не подумайте люди що то все за мізерну чиновницьку зарплату! Він ж у нас євроінтегратор великий! То все гроші Європейського Союзу, то все ті проекти, про які наш віце-губернатор розказує на всіх нарадах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus