USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Безкоштовні акти на землю отримали не всі бажаючі волиняни

27 Жовтня 2009 12:53
Кількість заяв на безоплатне отримання прав власності на земельні ділянки зростає з кожним днем. На Волині нараховується вже понад 12 тисяч заяв, подавачам яких і досі не видали відповідних документів. Про це на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради заявив начальник головного управління Держкомзему у Волинській області Сергій Шабала – 27 жовтня інформує репортер  «Волинських новин».
«Із 182 тисяч волинян, які є у державному реєстрі для отримання державних актів, заяви подали понад 32 тисяч, уже укладено 26 тисяч договорів. Та отримані «на руки» документи, що засвідчують право власності на землю, отримали далеко не всі», – зазначив пан Шабала.
За його словами, виконавці у зв’язку з погодними умовами та іншим технічними причинами не встигають проводити польові обміри заявлених громадянами ділянок. «У зв’язку з цим за рішенням уряду термін видачі державних актів буде продовжено. Також уже створені мобільні групи, які виїжджають на місця обмірів та прискорюють затвердження документів», – додав він.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus