USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Безробітні ковельчани заміняють двірників. Поки сніг лежить

20 Січня 2010 09:54
На об’єктах соціальної сфери Ковельського району працюють безробітні. Вони заробляють гроші на прибиранні снігів із дворів та господарських територій. Окрім зарплати шукачі роботи матимуть запис про стаж у трудові книжки.
 
Ковельський міськрайонний центр зайнятості організував оплачувані громадські роботи для безробітних за кошти роботодавців на об’єктах соціальної сфери району.
 
На послуги шукачів роботи зголосилися, наприклад, фірма «Волинь-Кальвіс», філія «Ковель-Авто» та приватний підприємець Петро М’якота. Вони уклали угоди на проведення оплачуваної розчистки від снігу території, яка прилягає до дитячих садочків, біля садиб пенсіонерів Ковеля, яким важко самотужки прибирати обійстя.
У січні міськрайонний центр зайнятості уклав 13 подібних договорів. Із лопатами для снігу працюють понад 70 безробітних.
 
У центрі зайнятості обіцяють, що подібні громадські роботи будуть проводитись за кошти роботодавців і надалі.
 
«Благодійна акція роботодавців – це реальний крок назустріч людям. Не менш важливим є те, що безробітні мають матеріальну підтримку, тимчасово будуть зайняті і принесуть користь територіальній громаді», - вважає директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Олена Комісарук.
Довідково:
 
Організація оплачуваних громадських робіт в окремих регіонах України з ліквідації наслідків стихійного лиха влітку 2008 року розкрила резерви у співпраці служби зайнятості з місцевими органами влади і роботодавцями.

Набутий позитивний досвід сьогодні активно впроваджується на Ковельщині. Адже організація цих робіт з урахуванням їх суспільно корисної спрямованості підтверджує те, що ми завжди готові підставити плече і подати руку допомоги тим, хто цього потребує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus