USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Бікфалві відзначився на тренувальних зборах Волині

23 Лютого 2015 18:51
На тренувальних зборах кращим бомбариром лучан у контрольних матчах став Ерік Бікфалві, в активі якого 5 голів (1 — з пенальті). Флорентін Матей тричі забивав із одинадцятиметрової позначки, Маріотто дос Сантос “розписався” у воротах суперників двічі (одного разу — з пенальті). По одному голу в активі Жуніча, Мемешева, Хомченка, Кобахідзе, Гуменюка, Бабенка та Марусича, який певний час був у команді на перегляді. Про підсумки та результати матчів інформують у прес-службі клубу.

Середня результативність нашої команди на зборах склала 1,88 голи за гру.

Загальний статистичний висновок цих матчів позитивний для “хрестоносців”: 4 перемоги, три нічиї та 2 поразки за різниці забитих-пропущених 17-13. При тому поразки прийшлися на перші два контрольні поєдинки, зіграні ще в січні.

Суперниками “Волині” були команди виключно провідних ліг своїх країн. Лучани зустрілися із командами шести країн світу — Азербайджану, Польщі, Сербії, Білорусі, Казахстану, Вірменії.

Волинь — Нефтчі — 4:3

Волинь — Сімург — 0:2

Волинь — Подбескідзе — 4:2

Волинь — Ягодіна — 3:1

Волинь — Шахтар Солігорськ — 1:1

Волинь — ОФК — 2:0

Волинь — Астана — 2:2

Волинь — Торпедо-БелАЗ — 1:0

Волинь — Бананц — 1:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus