USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бізнесмени жертвують на зведення семінарії. ФОТО

26 Лютого 2010 09:44
Волинська духовна семінарія УПЦ Київського патріархату проводить реконструкцію свого приміщення. Гроші на облаштування та побудову нових келій жертвують відомі бізнесмени краю.
Сьогодні завершується зведення нового навчального корпусу, який постане поблизу свято-Троїцького собору в центрі Луцька. У старому корпусі семінарії будівельники закінчили черговий етап капітального ремонту.

Як повідомив інформаційній службі єпархії економ ВДС протоієрей Юрій Близнюк, із цього приводу ректор протоієрей Ігор Швець висловив щиру подяку директорові акціонерного товариства «Нова лінія» міста Луцька Вікторові Мозолю за спонсорську допомогу, - інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus