USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будівельники шахти масово втікають із Нововолинська

16 Березня 2010 15:57
Зі ста фахівців-шахтобудівельників із Луганська, які розбудовують шахту №10 «Нововолинська», дві бригади вже поїхали з будівництва додому. На об’єкті залишилася лише одна бригада - закінчує останні метри ведення проходки.
Про критичний стан на підприємстві, яке повинно було вже у цьому році давати перше вугілля, новому міністру вугільної промисловості Юрію Ященку минулого четверга доповідав директор державного підприємства «Передпускова дирекція шахти №10» Ігор Дрючан.
Він повідомив, що на селекторній нараді минулої суботи порушувалося питання фінансування будівництва шахти.
Наступного тижня керівники будівельних організацій планують побувати в Кабміні. Там хочуть отримати конкретну інформацію –в якому режимі шахта №10 має працювати далі, - пише «Волинь-нова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 17 Березня 2010 12:11
Луганчани біжать додому, бо там без них усі місця позаймають. На Сході ж розвиток промисловості планується. Кому той Нововолинськ потрібен? Дивно навіщо тоді стільки грошей туди вбухали, щоб тепер ця галузь була незатребувана в Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus