USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через футбол у Луцьку заборонили продавати алкоголь

12 Листопада 2010 12:38
У Луцьку обмежили продаж алкогольних напоїв 14 листопада – у день, коли відбудеться футбольний матч Прем’єр-ліги України між луцькою «Волинню» та дніпропетровським «Дніпром».
Продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв, а також безалкогольних напоїв та пива у скляній тарі буде заборонено з 16-ї до 22-ї години, повідомляє сайт Луцької міської ради.
Це здійснюється відповідно до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».
Заборона поширюється на заклади торгівлі та заклади ресторанного господарства (продаж на винос), розташовані поблизу стадіону «Авангард»: на проспектах Президента Грушевського, Перемоги, вулицях Стрілецькій, Винниченка, Гулака-Артемовського, Шопена.
Луцькому міському відділу УМВС України у Волинській області, управлінню муніципальної поліції Луцької міської ради доручено забезпечити контроль за виконанням розпорядження та посилене чергування працівників міліції під час проведення футбольного матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФСНДЛМГ Показати IP 12 Листопада 2010 21:29
фУТБОЛ СТАВ НЕБЕЗПЕЧНИМ ДЛЯ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus