USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через холод ковельські школи і лікарні можуть закритися уже в листопаді

19 Жовтня 2009 07:58
Ковельський міський голова Сергій Кошарук підготував телеграму особисто прем\'єр-міністру України про критичну ситуацію, що склалась у місті перед початком опалювального сезону. Про це 19 жовтня інформують «Волинські новини»       У зв\'язку з підвищенням цін на газ для бюджетних установ посеред бюджетного року у місцевій казні розрахункових коштів за енергоносії недостатньо. У Ковелі уже в листопаді є цілком реальна загроза закриття закладів освіти та охорони здоров\'я. Керівники бюджетних установ отримали доручення підготувати та направити відповідну інформацію у профільні відомства та міністерства – повідомляє газета   «Волинь-нова». А ще на недавньому засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради, де обговорювався стан готовності господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період, керівники комунальних служб відрапортували, що особливих проблем на сьогодні немає: житловий фонд, підприємства водо- та теплозабезпечення до зими готові.
А відповідно до розпорядження першого заступника міського голови Геннадія Сороки, ще 8 жовтня подано тепло в центральну та дитячу лікарні, пологовий будинок. За офіційною інформацією, підприємство теплових мереж «Ковельтепло» технічно повністю готове до опалювального сезону.
Тим часом за інформацією «Перця по-ковельски» 16 жовтня Сергій Кошарук та його заступник Володимир Бойко провели ряд зустрічей з посадовцями ДК «Газ України». «Після безуспішних спроб отримати газ для ковельських котелень на місцевому та обласному рівнях ковельський мер був змушений вирішувати питання виділення лімітів газу безпосередньо з керівництвом «Газ України» у Києві» - пише видання і додає, що «за свідченнями з надійних джерел» Сергій Кошарук пообіцяв ковельчанам без тепла додому не повертатися.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
виборець Показати IP 19 Жовтня 2009 14:26
Юльку в Ковельські лікарні і школи!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus