USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через ставки підтоплюються льохи селян

12 Липня 2010 16:10
Мешканець села Привітне Локачинського району скажився голові Волинської ОДА Борису Клімчуку на те, що місцевий ставок підтоплює людям льохи та розмиває дорогу.

Про це йшлося 12 липня під час прямої телефонної лінії голови Волинської ОДА Бориса Клімчука із читачами газети «Волинь-нова», - пише ВІП .

«Хто живе поблизу ставка – у тих в льохах повно води, не знаємо, де будемо дівати картоплю», – розповів додзвонювач Олександр Василюк. Окрім того, мешканець стверджує, що із дороги зробилося болото. Бідкається, адже попереду жнива і їздити треба.

«Взагалі-то ставки будувалися, особливо у вас – перехідній зоні і зоні Поділля, для регулювання стоку води. Не для розведення риби. Це – гідротехнічна регулююча споруда», – розповів Борис Клімчук.

«Ми у вашем дєлє глибоко розберемося. Ми відмінимо цю гаренду. Звиняйте, ставок ставком, риба рибою, але це – водорегулююча споруда», – додав губернатор. За його словами, це – вже не перша ластівка такої проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus