USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Успіх Kalush Orchestra не дає спокою РФ: хакери погрожують зірвати перемогу України на Євробаченні

13 Травня 2022 20:57
Російська група хакерів, які підтримують режим президента РФ Володимира Путіна, Killnet погрожує зірвати голосування у фіналі Євробачення-2022, через ставки букмекерів на перемогу українського гурту Kalush Orchestra. Ймовірно, путіністам докучає виключення Росії з конкурсу та потенційна перемога України.

«Ви не зможете голосувати онлайн. Можливо, винні в усьому будуть наші DDOS-атаки», – цитує хакерів видання The Sun. Журналісти зазначили, що росіянам буцімто вдалося раніше атакувати систему, а зараз вони погрожують повторити це, пише Обозреватель.

Дещо згодом хакери заявили, що для них немає сенсу атакувати пісенний конкурс, але дії групи можуть завдати шкоди, якщо вона захоче.

«Давайте надішлемо вам 10 мільярдів запитів і додамо голоси в якусь іншу країну. Що ви з цим будете робити?» – погрожують росіяни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПТН ХЛО Показати IP 13 Травня 2022 22:11
Та відключіть вже нарешті ту срану росію від інтернету! Хай сидять у своєму чебурнеті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus