USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чернецький на чаті «ВН» розповів, скільки коштує стати мером

3 Грудня 2009 18:48
Під час чат-коференції на «Волинських новинах» луцький меценат та бізнесмен Олег Чернецький розповів про вартість участі у перегонах на пост мера Луцька, про те, як стати мільйонером, про ціну його колекції авто та про те, чи вистачить грошей уволинських багатіїв, аби придбати аеропорт.
 
Окрім відповідей на питання про бізнес Чернецького, користувачі сайту можуть почитати ексклюзивні зізнання про особисте життя підприємця: де і за яких обставин він планує зустріти новий рік, його кулінарні здібності, найекзотичніший відпочинок та вартість його годинника.

Дехто намагався скористатися можливістю щось попросити у відомого мецената. З тексту чату можна дізнатися, чи вдалося лучанці продати бізнесмену старий Москвич, чи погодився він фінансувати видання книжки і коли один з читачів «ВН» стане володарем мобілки Чернецького.

Низка питань стосувалася політичної кар’єри гостя чату, його участі у майбутніх мерських виборах та погляду на дії нинішньої влади. Чернецький пофантазував про перші кроки на посту міського голови, та обіцяв поставити в кожному кабінеті  мерії камери спостереження з он-лайн трансляцією в інтернет.

До речі, Олег Чернецький під час он-лайн розмови відповів на 102 запитання, чим встановив рекорд з кількості відповідей гостя чату \"ВН\".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Сергей Показати IP 3 Грудня 2009 20:13
Олег воно тобі треба? Вже один раз на граблі наступав.
РОНІН крок Показати IP 3 Грудня 2009 21:10
Ну що тут скажеш ПРЕ чоловіку ПРЕ )))
Заноза Показати IP 3 Грудня 2009 21:20
Класний чат вийшов, живенький. Хто з Олегом в «Ріксусі» Новий рік справляти?
Юка Показати IP 3 Грудня 2009 21:28
усі вміють гарно говорити, навіть розумні речі іноді декларують. чат з Олегом Чернецьким навіть трохи розважив :) нехай його і надалі пре в бізнесі, але на посаді міського голови я його аж ніяк не уявляю
вого КРОК Показати IP 3 Грудня 2009 21:55
.....вого КРОК: Який світовий політик для Вас авторитет?... Вдалий політик, який може організувати «політику плюс влада плюс бізнес» і створити гармонію......оце сидю й думаю це Олег про кого?
ФАН ЧЕРНЕЦЬКОГО Показати IP 3 Грудня 2009 22:27
Амстердам, на щастя чи на жаль, - на третьому. В останньому – абсолютний бардак в абсолютному правовому полі. А в нас навпаки.ЙОГО ТОЧНО ПРЕ )))
Черновецький Показати IP 3 Грудня 2009 22:33
до РОНІН крок чоловіку не ПРЕ його просто ПРЕ. Холодильник на острові ??? не дай бог йому стати мером.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2009 09:36
ПРЕ його чи ПРЕ йому не знаю, але в чоловіка нормальне почуття гумору, хоча серйозні відповідді далеко не найкращі.
Доктор Лайтмен Показати IP 4 Грудня 2009 19:07
На 50 відсотків питань не дав прямої відповіді. А на інші не відповів взагалі. Він щось приховує, або просто не говорить правду. Йому краще жувати...
О.І. Показати IP 5 Грудня 2009 11:01
Не зовсім щиро і дуже схоже на саморекламу.
Таня Показати IP 6 Грудня 2009 18:01
Камери з он-лайн трансляцією в інтернет із Луцької мерії це бомба :) Тільки кому воно тре. Та й бюджетних коштів на такі речі кат ма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus