USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чітке «проти» заяві Волиньради з «флотського» питання сказав лише Пронь

27 Квітня 2010 19:06
Проти звернення депутатів Волинської обласної ради щодо Угоди між Україною і Російською Федерацією стосовно продовження перебування Чорноморського Флоту Російської Федерації на території України проголосував лише депутат-регіонал Петро Пронь.
Про це свідчать поіменні результати голосування з цього питання за рішенні вцілому, надані прес-службою Волинської обласної ради.
Як випливає з цих результатів, «за» проголосувало 42 депутати. Ще 33 були відсутні (всього Волинська обласна рада нараховує 80 обранців).
Ще четверо депутатів, які зареєструвалися на початку сесії, не проголосувало. Це - Борис Загрева з УНП, Михайло Попович з Нашої України, Іван Корсак з Блоку Бориса Клімчука «Рідна ВОлинь» та сам Борис Клімчук.
До речі, Петро Пронь виявився єдиним депутатом-регіоналом, який був присутній у сесійній залі. Решта – Олександр Башкаленко, Мирослав Павлось та Володимир Колотюк – на сесію не прийшли.
Не було на сесії також жодного представника фракції Соцпартії та Блоку Володимира Литвина.
Проте лави політичних сил, що ініціювали звернення (БЮТ, Наша Україна, УНП), теж бути не повні: на сесії не зареєструвалося семеро БЮТівців, 11 нашоукраїнців та двоє депутатів від Української народної партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus