USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Члени ДВК двічі до списків виборців не потраплять, - Гальченко

7 Лютого 2010 12:55
Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Луцька Наталя Гальченко розповіла, що під час сьогоднішнього волевиявлення забезпечується однократність включення членів ДВК у списках.
Як стверджує сайт обласного штабу Віктора Януковича у Волинській області «ТВО №22, м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького 40А. Орган ведення державного реєстру виборців відмовлявся робити відповідні службові відмітки, щодо виборців, які не будуть голосувати за своїми виборчими адресами у зв\'язку з їх включенням до списків виборців на інших виборчих дільницях, а саме на тих, де вони призначені членами дільниць».
У телефонному коментарі «ВН» начальник відділу реєстру виборців у місті Наталя Гальченко в Луцьку розповіла, що уточнені списки виборців були надруковані перед тим, як з’явився перелік членів ДВК. Саме тому технічні службові відмітки не ставилися.
«Ми забезпечили однократність шляхом повідомлень, котрі розсилалися на дільниці. Це принципово», - сказала Наталя Гальченко.
Вона стверджує, що працівники відділу реєстрів виборців вчасно опрацювали інформацію про спеціальні та звичайні дільниці. А тому повідомлення про виборців, які не будуть голосувати за своїми виборчими адресами у зв\'язку з їх включенням до списків виборців на інших виборчих дільницях. І саме на тих, де вони призначені членами, почали надходити на дільниці ще у четвер, 4 лютого 2010 року. Як наголосила Гальченко, забезпечується однократність включення членів ДВК у списках.
Довідково:
Усього оперативно було розіслано 292 таких повідомлення. Начальник відділу реєстру виборців у місті додала, що відповідні службові відмітки також не передбачені документами ЦВК.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus