USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Даішники виявили на Волині 31 несправну маршрутку

18 Січня 2011 16:37
Державтоінспеція Волині станом на 18 січня виявила 368 порушень Правил дорожнього руху, вчинених водіями пасажирських автобусів.
Серед них – одне керування в нетверезому стані, 11 перевищень швидкості, 1 порушення правил переїзду залізничних колій, 49 порушень правил зупинки під час висадки та посадки пасажирів і 47 перевезень пасажирів понад встановлену кількість. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Заходи відбувалися в рамках технічної перевірки транспортних засобів, що здійснюють пасажироперевезення.
Було оглянуто 765 автобусів, при цьому виявилося, що 31 з них – у технічно несправному стані. Про це розповів виконувач обов’язків начальника сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України у Волинській області Андрій Владимир.
Крім того, складено 5 протоколів за статтею 121 ч.1 КУпАП (керування транспортними засобами, що мають технічні несправності) та 24 протоколи за керування транспортними засобами, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів та мають технічні несправності.
Такі порушення передбачають штраф від 680 до 850 гривень.
Заборонено експлуатацію 11 автобусів, вилучено 14 ліцензійних карток. Складено 2 протоколи на посадових осіб ПП «Санрайз» та «Електротранс» за випуск на лінію технічно несправних маршруток.
Також проведено цільові перевірки усіх 32 базових підприємств щодо виконання ними договірних умов з перевізниками, проведено 256 позапланових перевірок перевізників стосовно виконання ними вимог Закону України «Про дорожній рух».
Довідково:
Упродовж 2010 року на автошляхах області зареєстровано 107 ДТП за участю водіїв автобусів, з них 21 – з потерпілими.
У січні цього року в області скоєно одну автопригоду за участю маршрутного таксі, внаслідок якої загинув один пішохід та двоє осіб отримали тілесні ушкодження.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus