USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дав нічній самотній жінці подзвонити – позбувся мобільного

14 Травня 2010 18:16
У Луцьку почастішали випадки шахрайства з мобільними телефонами – зазвичай довірливі городяни втрачають слухавки добровільно, даючи незнайомцям «терміново подзвонити».

Про це пише сайт обласної міліції.

До Луцького міськвідділу міліції надійшла заява 41-річного лучанина. Він написав, що близько першої години ночі на зупинці громадського транспорту на вулиці Гнідавській дав подзвонити невідомій симпатичній жінці.

Жінка назвалася Світланою. Пояснила,що треба терміново передзвонити. А в її мобільному розрядилася батарея. Лучанин, як справжній джентльмен, допоміг жіночці – віддав свій «Нокіа N 95-2».

Оперативно-пошуковими заходами відділу дільничних інспеторів міліції встановлено, що даний злочин скоїла 27-річна Світлана, безробітна жителька села Боратин Луцького району. Коли її затримали, злодійка вже встигла продати викрадений телефон.

За даним фактом порушено кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus