USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

День кар’єри – шанс дізнатися «чого ти вартий». Фото

26 Травня 2010 12:12
Луцький міський центр зайнятості зорганізував День кар’єри для студентів профтехучилища Луцького національного технічного університету.

Про це інформує прес-служба Волинського обласного центру зайнятості.

25 травня фахівці Луцького міського центру зайнятості провели «День кар’єри» для студентів професійно-технічного училища Луцького національного технічного університету з використанням мобільних засобів професійної орієнтації.

Участь узяли близько 200 студентів, які здобувають професії кравця, квіткарки, вишивальниці, швачки, слюсаря з ремонту автомобілів. Працівники служби зайнятості ознайомили студентів із ситуацією на ринку праці міста Луцька та області, детально розповіли про послуги служби зайнятості.

Близько 40 студентів пройшли профдіагностичне тестування, щоб визначитися зі своїми професійними здібностями та нахилами до тієї чи іншої професії. Дехто відкрив у собі нові таланти.

Іще близько 100 студентів взяли участь в підготовці та написанні резюме. Адже правильно сформоване резюме – важливий атрибут у пошуках майбутньої роботи.

Заодно, студентів училища ознайомили з актуальними вакансіями у Луцьку – вони отримали корисні поради фахівців служби зайнятості щодо пошуку роботи.

«Профорієнтаційна робота сприяє формуванню правильної мотивації при виборі професійної діяльності, розвитку пізнавальної активності та ініціативності. Досягнення збалансованості між професійними інтересами, можливостями людини та потребами суспільства в конкретних професіях – головні завдання профорієнтаційної роботи державної служби зайнятості», - каже заступник начальника відділу підтримки безробітних Луцького міського центру зайнятості Валентина Лазарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus