USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Депутати проігнорували сесію, але Грицюк відкрив збори

22 Жовтня 2010 11:21
На чергову сесію Волинської облради 22 жовтня зібралося лише 26 депутатів, що недостатньо для кворуму, тому голова облради Анатолій Грицюк не відкрив сесію, проте оголосив депутатські збори.
За таке рішення присутні голосували підняттям рук.
Грицюк каже, що таке ігнорування – неповага до виборців. Адже на засіданні сесія повинна була розглядати ключові питання. Наприклад, про Угоду регіонального розвитку Волинської області і КабМіном, ефективність використання земель сільськогосподарського призначення, заборгованості зарплати, діяльність прокуратури, проект податкового кодексу.
Оскільки кворуму не вистачило – Грицюк вирішив відкрити збори депутатів. Голова Волинської облдержадміністрації, депутат Борис Клімчук заявив, що як держслужбовець може такі збори проігнорувати, тому покинув сесійну залу. На що депутат Ігор Гузь зауважив, що це він і його заступник Олександр Башкаленко «зробили все потрібне, аби тут не було депутатів».
У подальшому виступі Гузь назвав Клімчука та Башкаленка «кукловодами». Вказав, що існує великий тиск пов’язаний з виборами. І попередив, що якщо його як кандидата знімуть з виборчих перегонів – він і ще 99 людей голодуватимуть в кабінеті губернатора.
Депутат Олександр Свирида вказав, що депутатам порекомендували не їхати на сесію і вказав, що чиниться величезний тиск на підприємців у зв’язку з виборами. Зокрема, масові перевірки, «листи щастя» від податкової підписані заднім числом. Обранець Богдан Дівнич назвав виборчій процес «дур домом».
Присутні вирішили прийняти звернення підписане головою облради до вищих органів влади стосовно невдоволення новим проектом податкового кодексу та можливими утисками української мови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Джек Показати IP 22 Жовтня 2010 11:26
Борису Клімчуку! Та заспокойте вже того Гузя, дійсно набрид молодий чоловік.
отож Показати IP 22 Жовтня 2010 11:33
Ось справжнє обличчя влади януковичів. І такого самого Романюка хочуть протягти на мера.
Лада Показати IP 22 Жовтня 2010 14:41
Гузь - молодець!!! того старого пора на місце поставити
Тетяна Показати IP 24 Жовтня 2010 15:17
Джеку Який "нік" ти собі обрав, то і видно, що ти за СОБАКА! Клімчук і Башкаленко дійсно кукловоди, тільки даремно думають ,що люди нічого не помічають і що вони вічні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus