USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Для луцького сміття знову забракло грошей

16 Листопада 2010 16:08
Завершити реконструкцію полігону для твердих відходів у селі Брище Луцького району, куди звозять сміття з обласного центру, цього року можуть і не встигнути.
Наразі роботи зупинені через відсутність коштів. Аби довести полігон до пуття, необхідно 1 мільйон 357 тисяч гривень.
«На сьогоднішній день на реконструкцію використано 1,6 мільйона гривень, - розповів начальник управління капітального будівництва Луцької міськради Леонід Карабан. – Територію полігону розширили, перенесли лінію електропередач, зробили колодязь для збору конденсату. На 80% облаштовані під’їзди до полігону, їх викладено плитами. Підрядник – луцьке приватне підприємство «Дисконт-плюс», яке виграло тендер, - за власні гроші закупив плівку німецького виробництва «Карбофол» для котловану. Та далі роботи не ведуться, бо нема гарантії, що надійдуть гроші».
За словами Леоніда Карабана, на завершення реконструкції потрібно трохи більше 1,35 мільйона гривень.
Гроші були, поки Кабмін 27 вересня не прийняв постанову, згідно з якою 1,9 мільйона гривень вилучили з бюджету Луцька і направили на будівництво газопроводу в Любешівському районі.
«Ми зверталися і в Мінфін, і до Азарова – безрезультатно, - каже начальник управління. – Хоча є урядова постанова, за якою тільки головний розпорядник коштів – у даному випадку Луцька міська рада – може визначати пріоритетні проекти. Зараз є один вихід – якщо депутати міської ради нового скликання знайдуть гроші на завершення реконструкції сміттєзвалища».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 16 Листопада 2010 16:53
Так от чому комуняка обраний в облраду!
люди Показати IP 16 Листопада 2010 21:29
Треба їм під хату привозити сміття,то може через тиждень другий заворушать з тим сміттєзвалищем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus