USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Євро 2012 на Волині будуть освітлені дороги?

7 Травня 2010 14:55
Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк провів нараду з питання відновлення зовнішнього освітлення населених пунктів області в рамках підготовки до Євро 2012.
Про це повідомляє сайт Волинської ОДА.
У нараді взяли участь генеральний директор ВАТ «Волиньобленерго» Анатолій Бурін, перший заступник начальника служби автомобільних доріг Михайло Кінах, заступник начальника управління ДАІ УМВС в області Володимир Пемпко та керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації.
За результатами наради дано доручення головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації спільно зі службою автомобільних доріг в області, управлінням Державної автомобільної інспекції УМВС в області, райдержадміністраціями скласти перелік населених пунктів області, де необхідно протягом 2010 – 2011 років встановити системи зовнішнього освітлення на дорогах державного і регіонального значення, з визначенням черговості проведення відповідних робіт, провести інвентаризацію з уточненням необхідної протяжності ліній зовнішнього освітлення, можливості використання існуючих елементів (опор, ліній електропередачі тощо).
Райдержадміністраціям, службі автомобільних доріг в області необхідно забезпечити у першому півріччі 2010 року виготовлення проектно-кошторисної документації з відновлення зовнішнього освітлення населених пунктів згідно зі складеним переліком, а головному фінансовому управлінню облдержадміністрації внести пропозиції щодо фінансування робіт з відновлення зовнішнього освітлення з врахуванням дольової участі районів, територіальних громад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus