USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Доньку посадили на 9 років за вбивство батька

18 Лютого 2010 10:49
Любомльські судді запроторили за грати 32-річну мешканку села Гупали Любомльського району Ілону Матвійчук, яка зарізала рідного батька.
Жінку засудили до дев’яти років тюрми.
Трагедія трапилася ще торік на свято Трійці. Ілона цілий день пиячила в компанії молодих коханців. Коли надвечір п’яна прийшла додому –батько почав дорікати доньці. Натомість жінка схопила ножа і вдарила батька. Через поранення 55-річний Василь помер.
Ілона вела розгульний спосіб життя. Відколи у 2006-му розлучилася зі своїм другим чоловіком, подружилася з чаркою. Могла постукати до чужої хати, де є чоловік і заявити: «Я буду в тебе ночувати!»
Батько часто сварив доньку, намагався відучити від чарки. Тим паче, що разом із батьком жила менша сестра. Тепер вона залишилася сиротою, - пише «Вісник».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus