USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Доньки стали «Героїнями» вслід за матерями

30 Листопада 2009 15:52
Сьогодні голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк урочисто вручив 70-ти мешканкам Старовижівського району почесні відзнаки і звання «Мати-героїня».
Як повідомляє прес-служба голова облдержадміністрації, губернатор особисто відвідав поліський район, щоб зустрітися із багатодітними матерями.
Згідно з указом Президента Віктора Ющенка, яке оприлюднив Микола Романюк, почесне звання «Мати-героїня» присвоєно мешканкам сіл Сереховичі, Поліське, Дубечне, Стара Гута, Комарове, Брунетівка, Секунь, Журавлине, Любохини, Ниці, Солов\'\'ї, Залюття, Мокре, Рокита, Брідки, Сукачі, Мизове, Грабове та селища Стара Вижівка.
Примітно, що подібну нагороду вже отримали близько півсотні матерів Старовижівщини. У селах Дубечне, Сереховичах та райцентрі є родини, де почесне звання спочатку отримали матері, а потому й доньки та невістки.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 1 Грудня 2009 09:12
Що ж яблуко від яблуньки далеко не падає. У деяких поліських районах багатодітність набуває форм сімейного бізнесу :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus