USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Динамо» програло та вслід за «Шахтарем» вилетіло з Ліги Європи

18 Березня 2021 23:55
Київське «Динамо» програло другий матч іспанському «Вільярреалу» на виїзді (2:0) та вслід за «Шахтарем» покинуло Лігу Європи.

У першому матчі 1/8 фіналу в Києві динамівці поступилися з рахунком 0:2. Перед другим протистоянням з «Вільярреалом» Мірча Луческу говорив, що ця гра – це матч престижу як для «Динамо», так і для всього українського футболу. Однак зазначив, що його команда, попри непросту ситуацію, зробить все, аби пройти в наступну стадію.

Румунський фахівець здивував стартовим складом, адже на вістрі атаки вийшов Родрігес, а не Бєсєдін. Також замість Шапаренка у центрі поля з’явився Андрієвський.

Початок матчу був не надто квапливим, однак в стартові 10 хвилин іспанці встигли завдати кілька ударів по воротах Бущана. А на 13 хвилині «Вільярреал» відкрив рахунок – Морено головою замкнув навіс Чуквуезе – 1:0.

Після пропущеного голу «Динамо» більше захищалося, намагаючись перекривати зони для атак «жовтої субмарини». Кияни також проводили атаки, але вони були нечисленні і їм бракувало креативу та гостроти в фінальній третині поля.

На 36 хвилині «Динамо» таки пропустило вдруге. Захист киян провалився під час виходу з оборони, м‘яч швидко доставили до Морено, а він сильним ударом з рикошетом оформив дубль – 2:0.

По перерві у «Динамо» відбулася заміна – замість Циганкова вийшов Супряга. У другому таймі господарі поля продовжили атакувати, але киянам в стартові хвилини вдавалося зберегти свої ворота від третього пропущеного голу.

«Динамо» відповіло непоганим ударом Андрієвського на 57 хвилині – хавбек класно бив злету, але влучив прямо в руки кіпера. До слова, це був чи не перший удар киян у рамку воріт іспанців.

На останні 25 хвилин основного часу в динамівців на полі з’явилися Шепелєв та Лєднєв, отримавши свій ігровий час.

Загалом другий тайм можна охарактеризувати, як одні не могли, а інші не хотіли. Матч у підсумку завершився з впевненою перемогою «Вільярреала» (2:0), який вибив «Динамо» з Ліги Європи.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонерка Показати IP 19 Березня 2021 08:24
Дармоїди це ж скільки вакцини можна купити за їх утримання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus