USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Фермери Волині підтримали протест підприємців

26 Листопада 2010 16:06
Асоціація фермерів та приватних землевласників Волині виступає проти введення в дію Податкового кодексу Азарова-Тігіпка, підтримує протестні акції підприємців та акцентує увагу українців на соціально-політичному аспекті протистояння, - заявив голова Асоціації Микола Собуцький (на фото).

Філософія «протиснутого» через Верховну Раду Податкового кодексу – це знищення паростків середнього класу, а більшість статей цього кодексу – методологія процесу, як це зробити, прикриваючись Законом, - наголосив Собуцький у повідомленні, поширеному у ЗМІ 26 листопада.

«Ми переконані: запропоноване Податковим кодексом часткове скасування спрощеної системи оподаткування не сприятиме наповненню видаткової частини бюджетів, а лише змусить роботодавців зменшувати реальну зайнятість, що призведе до подальшого зростання рівня безробіття серед українців та чергової хвилі заробітчан, які покидатимуть нашу країну в пошуках заробітків за кордоном», - вважає Собуцький.

«Безпредметні переговори з натхненниками і авторами методології знищення – це лише відтермінування в часі та витончення методів знищення середнього класу. Треба розуміти: якщо такий кодекс буде введено в дію, дрібний та середній бізнес, хай і не 1 січня 2010 року, але рано чи пізно знищать», - наголошує голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Волині.

Виходячи з цього, Асоціація фермерів та приватних землевласників Волині підтримує вимоги протестуючих щодо відставки уряду Азарова; розпуску Верховної Ради України; підготовки конституційних Народних Зборів, - каже Собуцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ольга Показати IP 28 Листопада 2010 10:59
О да,о це розумно. Які хитрі ще й фермери.А коли вони будуть платити податок на прибуток. Мають по 330-40 гектрів землі. по 5 корів, десятки свиней, курей і т.д. Вирощують пшеницю, цукрові буряки, тисяч, десятки тисяч прибутку, а податку 200 грн в місяць це де є таке в якій країні.Люди схаменіть одні мають чесно працюючи платити з тисячі 400 грн подятку, а 800 грн вартують тільки комунальні платежі.То,що ми маємо подохнути, а вони жиріють і все їм мало. Ми маємо ще платити всі платежі в пенсійнині фонди і т.д.,щоб ці типа фермерів бідненьких, ще пенсію одержували не плативши нічого.Та схаменіться,бо ж всі не можуть обдирати один одного треба ж комусь і в бюджеті працювати,ваших отприсків учити.Чому ви ви цих нещасних підприємців не запитате, які ціни вони накручують от вента,де вони їх беруть таку карколомні.Та поставте їх врештв,решт на місце.15 процентів накрутив від виробника і все, вони ж везуть цей мотлох з-за кордону в декларації також стоїть вартість якась.Їх 10 процентів цих бідненьких, а нас нормальних людей 90, юо як ми піднімемся,то все в порвемо і побємо, як у Греції чи Франції.Терпець людський може закінчитися.Панькаєтеся зі спекулянтами, кому вони нужні себе вони підтримують, а не економіку.
armagedon до Ольга Показати IP 28 Листопада 2010 12:15
Це ви я підприємці,фермери,землероби панькаємся із спекулянтами з верховної ради, з 2 сторони (хочеш жить умей вертетса)!!!
armagedon Показати IP 28 Листопада 2010 11:28
Україну треба піднимати із допомогою землеробів,фермерів.Саме вони накормлять підприємця бюджетника та дармоїдів їз верховної ради,саме вони повинні збалансувати ціни на С/Г продукцію а не мандаТИ .Влада повинна їм надати всі првілеї для плідної праці,а підприємців ніхто на коліна не поставить це майже 6 млн. 40% працездатного населення !!!Споживчий кошик та його норми це просто геноцид 2010.Нехай подрожчають продукти хачування не страшно,нехай депутати віддадуть землю українцям яку загребли собі.Люди не будуть дурними садитимуть и будуть збирати врожаї для своїх сімей а не бідкатися що нема защо купити картошку ,моркву ,буряк та ще й де в супермаркетах що завозиться із закордону,збивать ціну ,що землероб не може по вигідній ціні продати,А людина з міста їсть туфту закордонну купуючи по дорогіх цінах.Купуймо наше їжмо наше сало,картотошку,моркву т.д і будемо здоровими а ГМОшніками .Як би я був презедентом то переорав би ту ту-ту верховну раду з їхніми кодексами ї посадив би картошку!!!Чому в США дані в сільскогосподарскому секторі займають чуть не перші місця,тому що фермерів та землевласників поважають і купують супермаркети іхню продукцію.А не так як українців називать селюками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus