USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Фірму, яка ремонтувала лікарню на Волині, «підставили» на 200 тисяч

19 Жовтня 2016 21:59
200 тисяч гривень не виплатили за виконані роботи, які підрядник виконував «під чесне слово».

Про це стало відомо під час кущової наради голови ОДА щодо узгодженого вирішення проблемних питань реалізації інвестиційних проектів у одномандатному виборчому окрузі № 21 сьогодні, 19 жовтня.

Як повідомила начальник управління капітального будівництва Волинської ОДА Лілія Павлова, з коштів субвенції держбюджету 200 тисяч гривень виділили на капітальний ремонт фасаду головного корпусу Ратнівської центральної районної лікарні.

У процесі ремонту виникли спірні питання, які нині замовник і підрядник намагаються вирішити в суді.
Як виявилось, роботи виконали «під чесне слово» в повному обсязі, але нині є проблема з оплатою. Факт боргу перед фірмою, яка виконала роботи, не зафіксували, відтак, ніхто не хоче перераховувати кошти, бо це - пряма корупція. В результаті - підрядника підставили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2016 22:36
Нічого дивного... Як можна вірити бюджету- іншими словами- державі. Ніхто з чиновників не бере на себе відповідальності. А те що виконавець робіт вклав свої гроші у виконання замовлення, бо як зазвичай все робилося на вчора, ідокументи не підписувались , бо того немає, що має право підписувати, або ж у нього хвороба, або захворіла собачка і таких отмазок до холєри . Тим часом час пройшов - роботи виконані - а документи не були підготовлені . А тепер корупція- дико, безвідповідально. А з чого підряднику заплатити зарплату, повернути кредит- це кидалово? зі сторони держслужбовців. Їм же зарплату платять вчасно. Отак і втрачаємо робочі руки і голови- масово на підприємствах люди готуються на заробітки - хто до Польші , хто до Чехії чи до Угорщини. Ще трішки і у нас не те що під чесне слово , а і з 100% передплатою не буде кому робити. ....
петя до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2016 20:24
А в Україні вже й так немає кому працювати. Багато чоловіків працездатних на ВІЙНІ, яку влада називає АТО, хто мав можливість і бажання - за кордоном, молодь "відучившись?", не "вивчившись", а саме"відучившись" за немалі гроші, не має бажання працювати за 2-3 тис.грн.. В "сухому" залишку -катастрофічна відсутність кваліфікованих робітників та тямущих майстрів, бригадирів, виконробів. Тим часом штати рад всіх рівнів, різноманітних управлінь та департаментів тільки розростаються і продукують все більшу кількість папірців.
Підряднику Показати IP 20 Жовтня 2016 08:07
Розібрати фасад і потому.А як інакше.
Ще один підрядник Показати IP 20 Жовтня 2016 09:35
Ми в тій же лікарні проводили капремонт тепломережі. Роботи виконали і акти виконаних робіт підписали. А 50 000,00 грн., які держбюжет винен з 2012 року згідно рішення суду, так і не повернули. Як же вірити такій державі?
підряднику-2 Показати IP 20 Жовтня 2016 10:03
да, правильно - зробити як було до ремонту....так зробила бригада знайомих шабашників, як їм не заплатила хазяйка за ремонт квартири. Як прийшло до розрахунку - то і те не так як вона хотіла, і матеріалу багато використали і електроенергії і т.д. і давай хлопцям це все відраховувати. І вийшло що і отримувати не було що. Вони стіни, стелю і сантехніку ломом привели в попередній вигляд і пішли....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus