USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Генпрокуратура не має до нас серйозних претензій, - Гіль

29 Листопада 2010 13:56
Новопризначений Генеральний прокурор України Віктор Пшонка бачить недоліки роботи прокуратури Волині в сфері бюджету, оподаткування та екології.
Про це під час брифінгу 29 листопада повідомив головний прокурор Волинської області Андрій Гіль.
Гіль розповів, що прокуратура кожної області звітується про стан справ перед прокурором. А так як Волинська область стоїть в алфавіті третьою, то прокурор із заступниками «вже пройшли це випробування, витримали серйозний екзамен».
«Є і претензії, але як сказав Генеральний прокурор прорахунків серйозних і таких, якби звинувачень серйозних, в нашу адресу немає», - прокоментував Гіль.
Він також повідомив, що нині триває процес реформування кримінально-процесуального кодексу та Закону «Про прокурату».
За словами Гіля, однією з пропозицій є розвиток альтернативної підслідності. Тобто можливості розслідування справ тим органом попереднього слідства, який порушив кримінальну справу. Зокрема, це стосується органів внутрішніх прав, податкової та Служби безпеки України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
м Показати IP 6 Грудня 2010 19:39
де коменти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus