USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Генштаб підозрює, що на кордоні з Кримом викрали українських військових

6 Вересня 2015 16:41
На адміністративному кордоні з Кримом зникли троє українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

"Зранку 5 вересня стало відомо про зникнення трьох військовослужбовців 79 окремої аеромобільної бригади: старшого солдата Юрова О.І. та солдатів Орленко О.О. і Мекшуна К.М. В ході розшукових заходів встановили, що вищевказані військовослужбовці в ніч з 4 вересня 2015 р. на 5 вересня 2015 р. змінилися зі спостережного посту, прибули в розташування, переодягнулися в цивільний одяг (тапки, шорти та тільники) та, зі слів їх співслужбовців, вибули купатися до дамби, яка знаходиться на території, суміжній з незаконно окупованою територією АР Крим", - йдеться у повідомленні.

За даними Генштабу, згодом з'ясувалося, уночі у цей район під'їжджали 2 автомобілі (УАЗ та УРАЛ) зі сторони незаконно окупованої території АР Крим та можливо незаконно затримали наших військових.

Зброя, набої та документи військовослужбовців залишилися у розташуванні підрозділу. На даний час триває службове розслідування та розшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus