USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

РФ розпочала приховану мобілізацію у Краснодарському краї, – Генштаб

6 Березня 2022 19:57
Триває одинадцята доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, станом на 18:00 6 березня 2022 року, не досягнувши успішного просування підрозділів, окупаційні війська, порушуючи Міжнародне гуманітарне право, продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах цивільної транспортної інфраструктури, обстрілювати та вбивати мирне населення.

У населеному пункті Липці (Харківська область) окупанти забирали телефони у місцевих жителів, примушували одягати білі та червоні пов’язки на руку, а на будівлях – вивішувати білі ганчірки.

Читати ще: У Харкові окупанти обстріляли з «Градів» науковий центр з ядерною установкою

Близько 14-ї години противник завдав масованого ракетного удару по аеропорту «Вінниця», протягом дня не припиняються обстріли Маріуполя, Ірпеня та інших українських міст і сіл.

Читати ще: «Ви хочете, щоб нас повільно вбивали?!» – Зеленський жорстко звернувся до Заходу після обстрілу Вінниці

У зв’язку зі значними втратами, що мають окупанти з початку війни, з метою залучення добровольців у Краснодарському краї розпочато приховану мобілізацію, збільшено розповсюдження пропагандистських матеріалів щодо «звірств неофашистів та необхідності знищення фашизму». Ці дані Генштаб уточнює.

Читати ще: Мешканці Волновахи, яких евакуйовують на Волинь, потрапили під обстріл біля Вінниці

Визначені підрозділи Збройних сил України здійснили контратаку на Маріупольському напрямку і знищили три танки, чотири БМП, дві броньовані машини «Тигр» та близько 30 російських окупантів, два загарбники потрапили в полон. Ворог має втрати і на інших напрямках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus