USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Головного даішника Волині викликали у Волиньраду для «дачі пояснень»

22 Червня 2010 13:48
Начальник УДАІ УМВС України у Волинській області Валерій Драко запрошений на пленарне засідання сесії Волинської обласної ради з метою дачі пояснень щодо дій співробітників ДАІ, які затримували автобуси, що доправляли 27 квітня до Києва прихильників опозиційних політичних сил.

Таке рішення ухвалила постійна комісія облради з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності та боротьби із злочинністю - пише «Волинська правда».

Ініціатором такого рішення виступив, зокрема, депутат облради Ігор Гузь. У відповідній заяві йдеться, що подібні дії є порушенням Закону і «поверненням до авторитарного минулого».

У свою чергу, начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Віктор Главічка зауважив, що перевірка, якій були піддані автобуси, не мали політичного підтексту, а відбувались в рамках профільного допрацювання, яке відбувалось з 6 по 26 квітня, і мало на меті профілактику ДТП та перевірку технічного стану автобусів.

Наразі відбувається реалізація програми «Автобус-2010», в ході якої із 2181 автомобіля 207 визнані несправними.

Проте депутат облради Богдан Дівнич впевнений, що «перевірки» 27 квітня відбувались явно із бажанням оштрафувати водіїв та затримати автобуси. Так міліціонери питали прізвища як перевізників, так і пасажирів. «І це дивились, і інше, а як нічого не виявляли, то починали казати водію, «а може ти п’яний… а ну дихни», – розповів Дівнич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Yan Показати IP 22 Червня 2010 15:03
Скоро на екскурсії будуть возити в вантажних авто,що б раптом не запідозрили що їдуть покричати до Києва
Man Показати IP 22 Червня 2010 20:11
Менти продажні...
ДАЙ Показати IP 23 Червня 2010 09:00
Не винні ми нам проффесор сказав ми і зробили бо їсти хочеться.
VSC Показати IP 23 Червня 2010 10:47
А что вы хотите с ментов? Они люди подневольные, им скажут они и родную мать в каталажку запихают.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus